Yhtenä maailman johtavista voimansiirto- ja ohjausteknologioiden toimittajista Bosch Rexroth pystyy takaamaan kaikenkokoisten koneiden ja järjestelmien tehokkaan, suorituskykyisen ja turvallisen toiminnan. Yritys hyödyntää globaalia kokemustaan liikkuvan kaluston sovellusten, koneenrakennuksen ja -suunnittelun sekä tehdasautomaation markkinasegmenteistä.

Näitä tehtiin:

  • Ohjelmistokehitys Bosch Rexroth ohjaimiin
  • Ohjausjärjestelmien HIL testaus
  • Tuotannon ja huollon työkalut

”Devecto säästää aikaamme”

”Devecto vahvuus on taitava ja osaava henkilöstö, joka tekee tinkimätöntä työtä projektiemme onnistumiseksi. Devecto on meille arvokas järjestelmäintegraattori, jonka avulla Bosch Rexroth saa laadukkaan, testatun ja dokumentoidun ohjelmiston toimittamiinsa mobiilihydrauliikan ohjausjärjestelmiin.

Yhteistyö mahdollistaa nopeammat toimitukset, mikä säästää erityisesti kallista aikaamme. Devecton syvä toimialaymmärrys liikkuvista koneista – etenkin maatalouskoneiden ohjausjärjestelmistä – tekninen osaaminen sekä ketterän kehittämisen asenne takaavat, että asiakkaamme saavat tilaamansa laitteet nopeasti ja kustannustehokkaasti käyttöönsä.

Devecton osaajilla on kyky yhdistää ohjelmistoratkaisuissaan tilaajan ja asiakkaiden toiveet tekniseen edelläkävijyyteen. Myös yhtiömme muilla maayksiköillä on ollut hyviä yhteistyökokemuksia Devecton kanssa, mikä vakuutti meidät valitsemaan juuri heidät erityisen vaativaan asiakasprojektiin.

Aina kaikki ei mene käsikirjoituksen mukaan, mutta meillä on hyviä kokemuksia myös haastavista tilanteista. Kerrankin eräs teknikkomme huomasi käyttöönoton yhteydessä, että Devecton toimittamasta ohjelmistosta puuttui vaadittu toiminto. Asia korjaantui vuorokauden kuluessa, ja asiakas sai tilaamansa laitteen määräajassa. Devecto kantaa projekteissa aina vastuunsa, ja voimme täysin luottaa heidän osaamiseensa ja sovittuihin aikatauluihin.”

Henrik Jarl

tekninen johtaja
Bosch Rexroth

Ota yhteyttä!

Harri Laukkanen

Managing Director

Lue myös