Entistä laajemat digitalisaatioratkaisut teollisuteen

Teollisuussuunnittelun ammattilaiset Elomatic ja Devecto ovat aloittaneet yhteistyön teollisuuden digitalisaatioratkaisujen kehittämiseksi. Yhteistyön tavoitteena on vahvistaa suomalaisen teollisuuden kilpailukykyä entisestään ja varmistaa asiakkaiden menestys meneillään olevissa teknologian sekä liiketoimintamallien murroksessa.

Teollisuutta tukevat digitalisaatioratkaisut ovat merkittävä kilpailuvaltti suomalaiselle teollisuudelle. Digitalisaation murros on huomattava, ja siitä vastaavilta kumppaneilta vaaditaan kykyä vastata moninaisiin tarpeisiin. Yhteistyön tavoitteena on yhdistää Elomaticin pitkä kokemus teollisuussuunnittelun ja konsultoinnin alueilta sekä Devecton vahva osaaminen teknologiateollisuuden tuotekehityksestä ja ohjelmistoratkaisuista.

Yhteistyö luo uuden kokonaisvaltaisen kumppanin varsinkin laajojen teollisuusratkaisujen kehittämiseksi. Yhteistyö kattaa liiketoiminta- ja palvelumuotoilun, älykkäät automaatio- ja järjestelmäratkaisut, sulautetut ratkaisut, testauksen ja ohjelmistorobotiikan sekä analytiikan ja tiedolla johtamisen.

”Yhteistyön avulla pystymme reagoimaan asiakkaidemme tarpeisiin entistä laajemmin yhdistämällä kahden kovan yrityksen erityisosaamisen aina asiakastarpeen mukaan”, toteaa Elomaticin toimitusjohtaja Patrik Rautaheimo.

”Suomen teollisuus on monessa mielessä edelläkävijä ja haluamme olla entistä laajemmin auttamassa asiakkaitamme menestymään. Yhteistyön kautta pystymme palvelemaan entistä suurempia kokonaisuuksia ja tarjoamaan lisäarvoa asiakkaille”, sanoo Devecton toimitusjohtaja Pasi Salonen.

Lisätietoja:

Elomatic: Patrik Rautaheimo, puh. +358 40 518 5806, patrik.rautaheimo@elomatic.com

Devecto: Pasi Salonen, puh +358 40 518 1305, pasi.salonen@devecto.com

Haluatko tietää lisää?

Pasi Salonen

President and CEO

Lue myös