Ohjelmistokehitystalo Devecto hakee lisää vauhtia kasvuun ja laajentaa toimintaansa Ouluun

Devecton Oulun vetäjänä aloittaa pitkän uran Nokialla tehnyt Jani Leskinen.

”Oulussa on monipuolista insinööriosaamista, useita teknillisiä kouluja sekä yliopisto, vahva yrityspohja ja mukava kasvupöhinä monella sektorilla, joten olemme erittäin innostuneita laajentamaan Devecton toimintaa Ouluun. Tämä tulee parantamaan palvelutasoamme entisestään, sekä mahdollistaa meille entistä paremman palvelun ja osaamisen tarjonnan sekä nykyisille että uusille asiakkaille”, sanoo Devecton Oulun toimintojen uusi vetäjä Jani Leskinen.

Janilla on pitkä yli 23 vuotta kestänyt ura takanaan Nokialla ennen Devectolle liittymistään. Jani on energinen yritysjohtaja, jolla on vankka kokemus laajamittaisen maailmanlaajuisen tuotekehityksen hallinnasta. “Olen ylpeä voidessani liittyä Devecton nopeasti kasvavaan tuotekehitystaloon ja olla osa dynaamista tiimiä” iloitsee Jani.

Devecto pähkinänkuoressa

Devecto työllistää Suomessa kaikkiaan 90 henkilöä ja sen liikevaihto vuositasolla nousee lähes 8 miljoonaan euroon. Nykyään Devecto toimii Suomessa 5 paikkakunnalla.

”Laajentumisemme Ouluun on osa Devecton kasvustrategiaa, jonka ytimessä ovat orgaanisen kasvun lisäksi osaamisen ja markkina-aseman vahvistaminen mahdollisten yritysjärjestelyiden kautta.”, Devecto Oy:n toimitusjohtaja Pasi Salonen mainitsee.
Devecton erikoisosaamista on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu ja niihin liittyvät testausjärjestelmät. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, tietoliikennejärjestelmät, ajoneuvojen (liikkuvan kaluston) järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat Devecton keskeisintä pelikenttää.

Devecton asiakaskunta muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yrityksistä kehittyviin startuppeihin. Devecton asiakkaita ovat mm. ABB, AGCO, Aidon, Ponsse, Valtra ja Vyaire.

Lisätietoja

Jani Leskinen

Business Director, Oulu region

Lue myös