Laajennamme tarjontaamme ohjelmistokehityksessä ja vahvistamme muskeleitamme järjestelmäratkaisuissa. Jatkossa voimme palvella sulautetun ohjelmistosuunnittelun ja -testauksen lisäksi entistä vahvemmin myös pilvi- ja tietokantaratkaisuissa, käyttöliittymien kehityksessä sekä mobiilisovelluksissa.

Digitalisaation myötä järjestelmätason ratkaisujen merkitys kasvaa ja ohjelmistotoimittajan on kyettävä tarjoamaan palveluita ja osaamista laajasti kaikille järjestelmän eri osa-alueille. Devecto on ollut mukana kehittämässä järjestelmäratkaisuja teollisuuden tarpeisiin koko toimintansa ajan. Toiminnan vahvan kasvun myötä tarvitsemme vahvistusta tälle sektorille voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja vahvemmin muskelein.

Devecto Oy on tuotekehitystalo, jonka erikoisosaamista on älykkäiden koneiden ja laitteiden vaativa ohjelmistokehitys.

Mikäli olet uusi tai vanha backend tai frontend osaaja, ota meihin yhteyttä ja tule keskustelemaan tarkemmin minkälainen kehittyvä ja innostava työympäristö Devectolla on tarjolla Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä tai Kajaanissa. https://devecto.com/ura/

Devecton muskeleiden vahvuus on jo 60, mutta tavoitteenamme on löytää 100 uutta Devectolaista seuraavan parin vuoden aikana.

Seuraa uutisointiamme LinkedInissä ja web sivuillamme!

Muskeleita tuotekehitykseen!