Devecton on pystynyt kasvamaan kannattavasti noin 50% vuosivauhtia jo 4 vuotta peräkkäin. Kasvu jatkui vahvana myös vuonna 2018, minkä ansiosta Devectolle myönnettiin Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti.

Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastieto Oy:n Rating Alfa -luottoluokitukseen ja sen käyttöoikeuden saa vain yritys, joka on kuulunut yhtäjaksoisesti vähintään kolme vuotta luottoluokituksen kahteen korkeimpaan luokkaan (AAA, AA+). Vain muutama prosentti suomalaisyrityksistä kuuluu korkeimpaan AAA-luottoluokkaan.

Toimitusjohtaja Pasi Salosen mukaan kasvun on mahdollistanut panostaminen rekrytointiin, osaamiseen sekä asiakastyytyväisyyteen.
”Olemme onnistuneet samaan erittäin osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaa ja investoineet jatkuvasti uusiin liiketoiminta-alueisiin. Vuosi 2019 on alkanut vahvasti edellisten vuosien tapaan ja odotamme tänäkin vuonna vähintään samaa reilun 50% kasvua. Henkilöstö on tärkein voimavaramme ja haluamme panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja osaamisen kehittymiseen monin eri tavoin. Devecto on henkilöstön laajasti omistama yritys ja uudellakin henkilöstöllä on ollut mahdollisuus liittyä mukaan omistajakuntaan. ”Pelkästään viimeisen puolen vuoden aikana olemme saaneet mukaan yli 20 huippuosaajaa, eikä kesänkään jälkeen ole tarkoitus jarrutella, vaan jatkaa samalla linjalla.”, Salonen vinkkaa.