Tarjoamme muskeleita tuotekehitykseen ja digitalisaatioon

Devecto on nopeasti kasvava tuotekehitystalo. Erikoisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu ja niihin liittyvät testausjärjestelmät. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä koneoppimiseen saakka.

Asiakaskuntamme muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yrityksistä kehittyviin startuppeihin.

Tekemisen into syntyy halustamme kehittää kestäviä ohjelmistoratkaisuja, jotka varmistavat tuotteidesi laadun ja turvallisuuden. Kehitämme muskeleitamme määrätietoisesti, jotta tuotekehitystiimissäsi on aina parasta teknologista osaamista – ja mukavimmat työkaverit.

Tärkein arvomme onkin tuloksellisuus. Tuloksia syntyy, koska kuuntelemme tuotekehitystiimisi tarpeita ja olemme sitoutuneita yhteisiin tavoitteisiin. Kuunteleminen on välittämistä, jota haluamme osoittaa sekä asiakkaillemme että henkilöstöllemme.

Nimi Devecto muodostuu sanoista Development ja Vector: Development kuvaa toimintaamme tuotekehityspalvelujen ammattilaisena ja Vector (eli suunnannäyttäjä) määrätietoista otettamme kaikessa tekemisessämme.

MIKSI VALITA DEVECTO?

ohjelmistosuunnittelu

Muskelit

Saat käyttöösi ohjelmistokehityksen viimeisimmät teknologiat ja henkilöstömme erikoisosaamisen.

mallipohjainen_ohjelmistosuunnittelu

Toimialatuntemus

Olemme erikoistuneet älykkäiden koneiden ja laitteiden ohjelmistokehitykseen.

testausautomaatio_testaus

Ratkaisukeskeisyys

Kuuntelemme tuotekehitystiimiäsi ja reagoimme tarpeisiinne joustavasti ja proaktiivisesti.

koulutus_projektienhallinta

Järjestelmäintegraattori

Olemme Bosch Rexrothin mobiilielektroniikan järjestelmäintegraattori Pohjoismaissa.