Devecton 2019 tilikausi ja 2020 alkuvuosi erittäin vahvoja, syksyn 2020 ennustaminen haastavaa

Devecton liiketoiminta kehittyi viime tilikaudella edellisvuosien tapaan vahvasti kasvukäyrällä ja vuosi 2020 on lähtenyt liikkeelle jopa ennakoitua vahvemmin.

Toimitusjohtaja Pasi Salosen mukaan tavoiteltu orgaaninen kasvu jatkui vahvana 2019 strategian mukaan ja tasaiseen tahtiin tehdyt harkitut täsmäinvestoinnit kantavat hedelmää.

”Viime tilikaudella etenkin tehdyt investoinnit avainhenkilöihin, rekrytoinnin tehostuminen sekä palvelutarjonnan vahvistaminen sulautetun kehityksen lisäksi mobiili-, web- ja pilviohjelmistoissa näkyivät selvästi tuloksessa. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyys on saatu pidettyä erinomaisella tasolla mm. kehittämällä jatkuvasti tarjontaa, työhyvinvointia ja henkilöstöhallintaa. Henkilöstön omistus laajeni 2019 suunnatulla osakeannilla ja meillä on nyt lähes puolet porukasta myös omistajina. Vuonna 2020 panostamme alueellisesti etenkin Etelä-Suomeen sekä Pirkanmaalle ja siellä toiminnot on saatu alkuvuonna kovaan kasvuun. Myös kansainvälinen liiketoimintaa on saatu kasvamaan olemassa olevien asiakkaiden, myyntikanavien ja kumppanuuksien kautta. Vuosi 2020 on myös taloudellisesti alkanut poikkeuksellisen vahvasti ja ensimmäisessä kvartaalissa liikevaihtomme kasvoi 50% edellisen vuoden vastaavaan aikaan verrattuna.

”Henkilömäärässä tavoittelemme edelleen rikkovamme 100 työntekijän rajan tänä vuonna. Koronan vaikutukset talouteen jäävät nähtäväksi ja monet talousskenaariot syksylle ovat nyt mahdollisia. Yhdessä tekemällä ja uusiin mahdollisuuksiin tarttumalla pääsemme kyllä tämänkin suon yli” Salonen sanoo.

Lue myös