KOHTI ITSENÄISEMPIÄ JA VÄHÄPÄÄSTÖISEMPIÄ AJONEUVOJA

Ajoneuvoteollisuus on polulla kohti itsenäisempiä järjestelmiä. Alan tavoitteena on vähentää operaattorin työkuormaa tuomalla järjestelmiin kuljettajaa avustavia toimintoja – joillain aloilla jopa täysin itsestään toimivia koneita. Kaikilla toimialoilla täysin autonomisen koneen tuominen markkinoille ei lähitulevaisuudessa ole realistista, mutta työsuorituksiin pyritään näissäkin laitteissa tuomaan helpotusta järjestelmän toimesta. 

Toinen alan tärkeä tavoite on merkittävä luonnon kuormittamisen pienentäminen. Käytännössä tämä tarkoittaa uusien energiamuotojen tuomista ajoneuvojen voimanlähteeksi. Erilaisten hybridi- ja sähköratkaisujen parissa työskentely onkin jo tuotekehityksissä suunnittelijoiden arkipäivää.

DEVECTON ROOLI

Me Devectolla pyrimme päivittäin kehittämään ”pikkuisen älykkäämpiä järjestelmiä” ja tällä tavoin avustamaan asiakkaitamme kohti heidän tavoitteitaan. Kehitämme asiakkaidemme järjestelmiä ja osaamista kohti tulevaisuuden vaatimuksia, pitämällä kuitenkin jalat maassa nykyisten projektien osaamistarpeiden suhteen. Suunniteltavat tuotteet on saatava ajoissa markkinoille, ja tämän eteen olemme valmiita tekemään kaikkemme.

KUINKA TOIMIMME?

Meidän kanssamme on mukava tehdä töitä. Uskomme tämän pätevän Devectoon sekä työyhteisönä, että yhteistyökumppanina. Parhaat asiakastarinamme ovat syntyneet silloin, kun olemme tehneet aitoa yhteistyötä asiakkaan ja Devecton tekijöiden kesken. Olemme ylpeitä osaamisestamme, mutta tiedämme myös, että asiakkaamme tietävät omista koneistaan ja laitteistaan vielä enemmän. Erinomaiseen lopputulokseen pääseminen edellyttää siis kuuntelemista ja nöyrää yhdessä tekemistä. Arvomaailmaamme voi myös kuvata asenteeksi, jolla työtä tehdään ja joka erottaa erinomaisen lopputuloksen hyvästä.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Harri Laukkanen

Managing Director