Digitalisaatiohankkeet vaativat aikaa ja panostusta, niin asiakkaalta kuin toimittajaltakin. Tärkeintä hankkeissa on löytää asiakkaan ja liiketoiminnan tarpeet ja yhdistää ne toimivaan yhteistyömalliin.

Palvelumuotoilu on asiakaslähtöinen, osallistava suunnittelumenetelmä tai työtapa tarpeiden kartoittamiseen. Se on oikein käytettynä myös vahva keino löytää oikeat vastaukset sekä tahtotila tarpeisiin, osallistaa oleelliset osapuolet hankkeeseen sekä sitouttamaan loppukäyttäjä mukaan jo alkuvaiheessa. Työtä tehdään vahvasti ideoimalla ja yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa. Palvelumuotoiluajatuksen tulisi olla tiivis osa palveluita kehittävän organisaation sekä liiketoiminnan päivittäistä toimintaa.

Devecton palvelumuotoilun avulla pystymme auttamaan asiakasta liiketoiminta- ja palvelumallien ideoinnista aina lopputuotteen kehittämiseen asti. Yhteistyön aikana huolehdimme, että organisaatiosi kyvykkyys palveluiden tuottamiseen sekä palveluliiketoiminnan kehittämiseen nousee uudelle tasolle.

Työskentelemme moderneilla ketterillä menetelmillä ja pystymme tarvittaessa adaptoitumaan myös asiakkaan prosesseihin. Panostamme asiakkaan kuunteluun, proaktiiviseen toimintaan sekä pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Toimintaamme leimaa rento, mutta asiantunteva ote sekä vahva panostus turvallisuuteen.

Kannamme vastuun myös hankkeen läpiviennistä yhdessä sovitulla mallilla. Pystymme tarjoamaan kokenutta voimaa projektien- ja tuotteiden hallintaan ja varmistamaan avaimet käteen toimituksen.

Haluamme olla paras vaihtoehto – aina.

Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Timo Tuhkunen

Head of PMO, Projects and Quality