Toimitusjohtaja Salonen avaa Devecton viime vuotta: ”Vahvan kasvun odotetaan jatkuvan.”

Devecton orgaaninen kasvu oli yli +30% tilikaudella 2020.

Toimitusjohtaja Pasi Salosen mukaan 2020 tilikausi meni lopulta alkuperäisten liikevaihtotavoitteiden mukaan noin 8M€, kevään koronahäiriöistä huolimatta. Syksyllä liiketoiminta ja kysyntä asiakkailla palasi alkuvuoden tasolle ja kysyntä on taas kasvanut 2021 vuoden puolelle siirryttäessä.

”Vuodenvaihteessa ylitimme henkilöstömäärässä yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme olleen 100 henkilön rajan. Tänä vuonna olemme jo ehtineet palkata 12 uutta henkilöä pelkästään tammikuun aikana. Liikevaihdon suhteen odotamme vuodelle 2021 jälleen yli +30% kasvua ja 10M€ ylittämistä, jonka liiketoiminnallisen tason olemme saavuttamassa heti 2021 alkuvuodesta.

Viime vuoden merkittävimpänä investointina saimme loppuvuodesta uutena Oulun yksikön liikkeelle ja heti vuoden alkuun myös muutaman merkittävän uuden asiakkaan tietoliikenteen ja terveys- ja hyvinvointiteknologian sovellusalueilta. Olemme päivittäneet ja tarkentaneet strategiaamme pitkin syksyä ja tulemme kohdistamaan jatkossa investointeja strategiassa valittujen toimialojen ja osaamisten edelleen vahvistamiseen. Henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen on myös jatkuvasti yksi meidän pääteemoja. Kansainvälistä kasvua haemme etenkin liikkuvista koneista ja ajoneuvoista, jossa meillä löytyy myös vahvin toimialaosaaminen ja valmiit kansainväliset kumppanit sekä asiakasverkostot.”

”Vanha viisaus, että ”ei laiteta kaikkia munia yhteen koriin” on tullut viimeisen vuoden aikana monessakin asiassa riskien hallinnan kannalta ajankohtaisemmaksi kuin aikoihin. Näitä vanhojakaan viisauksia unohtamatta haluamme edelleen pyrkiä entistä parempaan nykyasiakkaidemme palveluun auttamalla heitä kehittämään uusia ratkaisua sekä kilpailukykyä. Tähyilemme samalla kohti uusia tulevaisuuden mahdollisuuksia ja panostamme valittuihin liiketoiminta-alueisiin vahvasti.”, Salonen linjaa.

Lisätietoja

Pasi Salonen

President and CEO

Lue myös