Devecto on nopeasti kasvava asiantuntijatalo. Erikoisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu, niihin liittyvät palvelut sekä työkalut. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä laadunvarmistukseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yrityksistä sekä kehittyvistä PK- ja startup-yrityksistä.

Vahvistamme seuraavaksi käyttöliittymäosaamista Tampereen toimipisteellämme. Pääasiallisesti tulisit toimimaan web-käyttöliittymien kehityksessä esimerkiksi liittyen järjestelmien hallintaan, IoT-ratkaisuihin tai erilaisiin työkaluohjelmistoihin. Teknologiapalettia ovat JavaScript, React, Angular ja Vue. Työkalukehityksen puolella mielenkiintoisena nähdään myös WPF ja ElectronJS. Kaikkea ei tarvitse luonnollisesti osata, mutta sinulla olisi kuitenkin hyvä olla jo muutamia vuosia kokemusta web-käyttöliittymien kehityksestä ja vahva JavaScript tausta. Tulet saamaan reilusti vastuuta ja mahdollisuuden kasvaa organisaation mukana!

Me tarjoamme laajasti henkilökunnan omistaman yrityksen ja aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin sekä tiiviin työporukan. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen myös hyvät edellytykset. Työntekijämme on tervetullut kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa.

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut ja viimeisen päälle työvälineet.

Lähetä hakemus sekä CV pikaisesti lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@devecto.com.

Tule rupattelemaan tarjoamistamme mahdollisuuksista kahvin äärellä!

Apply Online

Nimesi

Fields with (*) are compulsory.