Devecto on nopeasti kasvava tuotekehitystalo. Tarjoamme muskeleita tuotekehitykseen ja digitalisaatioon. Erikoisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu ja niihin liittyvät testausjärjestelmät. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä koneoppimiseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yrityksistä kehittyviin startuppeihin.

Olemme laajasti henkilökunnan omistama ja tarjoamme aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen myös hyvät edellytykset. Asiakasprojekteissamme pääset kehittämään entistä hienompia tulevaisuuden älykkäitä koneita ja laitteitta sekä niihin liittyvää teknologiaa. Jokainen työntekijämme on tervetullut kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa. Toimistomme sijaitsevat hyvillä paikoilla ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Kajaanissa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa tai Espoossa.

Haemme nyt sinua kokenut laadunvarmistuksen asiantuntija

Laadunvarmistus on tärkeä palanen hankkeitamme ja myös merkittävä osa liikevaihtoamme. Haemme kokenutta henkilöä vastaamaan hankkeiden laadunvarmistusprosessien kehittämisestä, työkaluista, ympäristöistä ja teknologioista. Voit olla liikkumassa enemmän DevOps-pohjalta testausautomaation suuntaan tai toisinpäin. Pystymme sovittamaan roolia hieman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Tärkeää olisi kuitenkin pystyä viemään asioita eteenpäin tiimissä, itsenäisesti sekä kommunikoida asiakasrajapintaan päin. Kun sinä sanot, että asia on kunnossa, se myös on kunnossa.

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, yrityksen pyörän, laajat terveyspalvelut ja viimeisen päälle työvälineet. Meillä on myös, toimistosta riippuen, mahdollisuus mitata paremmuus esimerkiksi kuntosalilla, Pleikkarilla tai pöytälätkällä.

Haemme jatkuvasti osaajia eri paikkakunnille, joten käy tarkistamassa avoimet paikkamme devecto.com/ura ja lähetä hakemus ja CV pikaisesti rekry@devecto.com. Tule rupattelemaan tarjoamistamme mahdollisuuksista kahvin äärellä!

Apply Online

Fields with (*) are compulsory.