Devecto Oy on nopeasti kasvava ohjelmistokehityksen palveluyritys. Erikoisosaamistamme ovat älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu sekä niihin liittyvät palvelut ja työkalut. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä laadunvarmistukseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yrityksistä kehittyviin startuppeihin.

Olemme laajasti henkilökunnan omistama ja tarjoamme aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin. Asiakkaamme kehittävät tulevaisuuden älykkäitä laitteita ja niihin liittyviä palveluita ja työkaluja. Jokainen työntekijämme on tervetullut kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa.

Myyntipäällikkö pääkaupunkiseudulle/Etelä-Suomeen

Tehtävääsi, toiminta-aluettasi ja asiakaspainotusta räätälöimme osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Odotamme vähintään muutaman vuoden myyntikokemusta mieluummin teknisen alan palveluliiketoiminnasta, hyvää verkostoitumiskykyä ja ihmistuntemusta sekä pitkäjänteisyyttä löytää paras mahdollinen toimiva ratkaisu asiakkaidemme tarpeisiin.  Arvostamme ohjelmistoliiketoiminnan ja -tekniikoiden tuntemusta ja kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta.

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut ja viimeisen päälle työvälineet. Vahvistamme muskeleitamme porukalla kevyen kirjapiirin sekä kuntosaliaamujen avulla.

Lisätietoa tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Juha Ojaniemi, puh. 040 5182244.
Pääkaupunkiseudulla toimistomme sijaitsee Espoossa Spektri Business Parkissa.

Tule rupattelemaan tarjoamistamme mahdollisuuksista kahvin äärellä!

 

Apply Online

Fields with (*) are compulsory.