Devecto on nopeasti kasvava asiantuntijatalo. Erikoisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu, niihin liittyvät palvelut sekä työkaluja. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä laadunvarmistukseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yrityksistä kehittyviin startuppeihin.

Haemme nyt Microsoft-teknologioihin vihkiytyneitä kehittäjiä useaan eri hankkeeseen. Sinulla tulisi olla jo kokemusta yritystason ohjelmistoratkaisuista sekä ymmärrystä ja osaamista Microsoftin teknologioista, kuten .NET CORE, Azure, C# tai WPF. Painotuksesi voi olla taustajärjestelmissä tai käyttöliittymissä, koska roolitusta voidaan säätää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Kokemus rajapinnoista sekä yksikkötestauksesta nähdään myös ehdottomana etuna.

Me tarjoamme laajasti henkilökunnan omistaman yrityksen ja aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen myös hyvät edellytykset. Työntekijämme on tervetullut kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa.

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut ja viimeisen päälle työvälineet. Vahvistamme muskeleitamme porukalla kevyen kirjapiirin sekä kuntosaliaamujen avulla.

Käy tarkistamassa avoimet paikkamme devecto.com/ura ja lähetä hakemus sekä CV pikaisesti sivujemme kautta tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@devecto.com.

Tule rupattelemaan tarjoamistamme mahdollisuuksista kahvin äärellä!

Apply Online

Fields with (*) are compulsory.