Asiakasprojekteissamme pääset kehittämään entistä hienompia tulevaisuuden älykkäitä koneita ja laitteitta sekä niihin liittyvää teknologiaa. Jokainen työntekijämme on tervetullut kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa, meillä pomon lempinimi on palvelija. Toimistomme sijaitsevat hyvillä paikoilla ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Jyväskylässä, Kajaanissa, Espoossa, Tampereella tai etänä. Haemme sovellusarkkitehtia kasvavaan tarpeeseemme Espoon konttorillemme. Tehtävänäsi on kehittää moderneja ja kestäviä ohjelmistoratkaisuja sekä levittää osaamistasi muille. Pääset kehittämään vaihtelevia ratkaisuja, valitsemaan teknologioita sekä rakentamaan yhteistä menestystä. Pilvipalvelut, kontit ja mikro-arkkitehtuurit ovat sinulle jo ennestään tuttuja. Taustasi voi olla sovellusarkkitehti tai kokenut ohjelmistokehittäjä, joka hakee seuraavaa askelta uralleen.

Devecto on nopeasti kasvava tuotekehitystalo. Erikoisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu ja niihin liittyvät testausjärjestelmät. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä laadunvarmistukseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu alansa johtavista kansainvälisistä yrityksistä kehittyviin startuppeihin. Olemme laajasti henkilökunnan omistama ja tarjoamme aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen myös hyvät edellytykset.

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme mm. lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, yrityksen pyörän, laajat terveyspalvelut ja viimeisen päälle työvälineet. Meillä on myös, toimistosta riippuen, mahdollisuus mitata paremmuus esimerkiksi kuntosalilla, Pleikkarilla tai pöytälätkällä.

Tule rupattelemaan tarjoamistamme mahdollisuuksista kahvin äärellä!

Apply Online

Fields with (*) are compulsory.