Devecton juuret ovat sulautetuissa järjestelmissä, ja nyt haemmekin lisää osaajia sulautettujen järjestelmien ammattilaisten joukkoomme. Jos koet ymmärtäväsi ja osaavasi sulautettujen ydintekniikoiden, kuten C/C++-ohjelmoinnin, reaaliaikakäyttöjärjestelmien sekä Linuxin, salat, olet luultavasti etsimämme osaaja!

Roolitusta voidaan säätää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten painotuksesi voi olla sulautettujen järjestelmien ohjelmistoarkkitehtuurisuunnittelussa, ohjelmoinnissa tai testauksessa. Arkkitehtuuri- ja algoritmipuolella arvostamme erityisosaamisena mallipohjaisen suunnittelun ymmärrystä. Kokemus rajapinnoista sekä yksikkötestauksesta nähdään myös ehdottomana etuna.

Sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehittäjä Jyväskylään

Devecto on:

 • Liikkuvien koneiden ohjelmistokehittäjä
 • Älykkäiden koneiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja työkalujen suunnittelija
 • Teollisuuden digitalisoija
 • Alansa johtavien yritysten kumppani

Sinä olet:

 • Sulautettujen järjestelmien osaaja, joka kykenee tekemään ylläpidettäviä ja siirrettäviä ohjelmistoja
 • Kokenut suunnittelija, jolle sulautetut ydinteknologiat, kuten C/C++, reaaliaikakäyttöjärjestelmät sekä Linux ovat tuttuja
 • Plussana olet kiinnostunut mallipohjaisesta ohjelmistosuunnittelusta
 • Kiinnostunut teknisistä vempeleistä ja koneista
 • Rento ja avoin tyyppi, jotta solahdat sujuvasti mukaan tiimiin

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamista
 • Viimeisen päälle olevat työvälineet
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut
 • Rennon ilmapiirin ilman turhaa byrokratiaa

Tule rupattelemaan tarjoamistamme mahdollisuuksista kahvin äärellä!

Devecto on nopeasti kasvava asiantuntijatalo. Erikoisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu, sekä niihin liittyvät palvelut ja työkalut. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä laadunvarmistukseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu kehittyvistä startupeista alansa johtaviin kansainvälisiin yrityksiin.

Sovit joukkoomme hyvin, jos janoat työhösi mielenkiintoisia haasteita ja työskentelet mielelläsi myös kansainvälisissä asiakkuuksissa. Arvostamme aktiivista asennetta, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta.

Tarjoamme laajasti henkilökunnan omistaman yrityksen ja aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen erinomaiset edellytykset. Työntekijämme ovat tervetulleita kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa. Haluamme aina olla ”pikkuisen parempia”!

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme muun muassa lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut, teknologiakoulutukset ja viimeisen päälle olevat työvälineet. Meillä on myös, toimistosta riippuen, mahdollisuus mitata paremmuus esimerkiksi kuntosalilla, Pleikkarilla tai pöytälätkällä.

Viihtyisät toimistomme sijaitsevat hyvillä paikoilla, ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Kajaanissa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa tai Espoossa.

Lähetä hakemus sekä CV pikaisesti sivujemme kautta tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@devecto.com.

Apply Online

Nimesi

Fields with (*) are compulsory.