Projektien onnistuminen on meille kunnia-asia ja haluamme varmistaa laadun sekä asiakastyytyväisyyden jokaisessa hankkeessa. Haemme nyt teknistä projektipäällikköä vastaamaan projektien läpiviennistä yhdessä liiketoiminnan kanssa. Sinulla tulee olla laaja-alainen ymmärrys ohjelmistokehityksestä sekä laite- että järjestelmäpuolelta. Projektimme tehdään usein kansainvälisesti toimiville yrityksille, joten sinun tulee kyetä operoimaan englannin kielellä.

Toimenkuvaasi kuuluvat osallistuminen tarjoustyöskentelyyn, teknisten ratkaisujen hahmottelu yhdessä asiantuntijoiden kanssa, projektitiimien muodostaminen, projektibudjettien hallinta sekä varsinainen projektien vetäminen. Asiakkaiden kanssa kommunikointi on tärkeä osa työtäsi, mutta tarkempaa roolitusta voidaan säätää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tekninen projektipäällikkö Jyväskylään

Devecto on:

 • Henkilökunnan omistama nopeasti kasvava asiantuntijatalo
 • Liikkuvien koneiden ohjelmistokehittäjä
 • Älykkäiden koneiden ja laitteiden sekä niihin liittyvien palvelujen ja työkalujen suunnittelija
 • Teollisuuden digitalisoija
 • Alansa johtavien yritysten kumppani

Sinä olet:

 • Jämäkkä projektiosaaja, joka tulee toimeen ihmisten kanssa
 • Taustaltasi ohjelmistojen kanssa toiminut henkilö, jolla on kokemusta ketteristä menetelmistä sekä projektien hallintaan käytetyistä työkaluista
 • Rento ja avoin tyyppi, jotta tulet toimeen projektitiimiesi sekä asiakkaiden kanssa

Tarjoamme:

 • Mahdollisuuden oppia uutta ja kehittää osaamista
 • Viimeisen päälle olevat työvälineet
 • Kilpailukykyiset työsuhde-edut
 • Rennon ilmapiirin ilman turhaa byrokratiaa

Käy tarkistamassa avoimet paikkamme devecto.com/ura ja lähetä hakemus sekä CV pikaisesti sivujemme kautta tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@devecto.com.

Tule rupattelemaan tarjoamistamme mahdollisuuksista kahvin äärellä!

Devecto on nopeasti kasvava asiantuntijatalo. Erikoisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu, sekä niihin liittyvät palvelut ja työkalut. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä laadunvarmistukseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu kehittyvistä startupeista alansa johtaviin kansainvälisiin yrityksiin.

Sovit joukkoomme hyvin, jos janoat työhösi mielenkiintoisia haasteita ja työskentelet mielelläsi myös kansainvälisissä asiakkuuksissa. Arvostamme aktiivista asennetta, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta.

Tarjoamme laajasti henkilökunnan omistaman yrityksen ja aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen erinomaiset edellytykset. Työntekijämme ovat tervetulleita kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa. Haluamme aina olla ”pikkuisen parempia”!

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme muun muassa lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut, teknologiakoulutukset ja viimeisen päälle olevat työvälineet. Meillä on myös, toimistosta riippuen, mahdollisuus mitata paremmuus esimerkiksi kuntosalilla, Pleikkarilla tai pöytälätkällä.

Viihtyisät toimistomme sijaitsevat hyvillä paikoilla, ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Kajaanissa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa tai Espoossa.

Apply Online

Nimesi

Fields with (*) are compulsory.