Testaus on tärkeä palanen palveluitamme ja laadukasta kokonaisuutta. Haemme kokeneita henkilöitä pääasiallisesti testausautomaation kehitykseen sekä testausmenetelmien kehittämiseen. Tekninen osaaminen on välttämätöntä, ja työvälineitäsi ovat pääasiassa Python, Robot Framework, Selenium sekä muut vastaavat työkalut.

Pystymme hieman sovittamaan roolia osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan. Tärkeää olisi kuitenkin pystyä viemään asioita eteenpäin niin tiimissä kuin itsenäisesti, sekä tarvittaessa pystyä kommunikoimaan myös asiakasrajapintaan päin. Kun sinä sanot, että asia on kunnossa, se myös on kunnossa. Asiakasprojekteissamme pääset kehittämään entistä hienompia digitalisaatiopalveluita, tulevaisuuden älykkäitä koneita ja laitteita sekä niihin liittyvää teknologiaa.

Tule rupattelemaan tarjoamistamme mahdollisuuksista kahvin äärellä!

Devecto on nopeasti kasvava asiantuntijatalo. Erikoisosaamistamme on älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu, sekä niihin liittyvät palvelut ja työkalut. Teollisuuden digitalisointiratkaisut, liikkuvan kaluston järjestelmäkehitys ja sulautetut laitteet ovat keskeisintä pelikenttäämme. Palvelemme asiakkaitamme tarvemäärittelystä ja palvelumuotoilusta alkaen aina kokonaisten järjestelmien ja web-palveluiden kehitykseen sekä laadunvarmistukseen saakka. Asiakaskuntamme muodostuu kehittyvistä startupeista alansa johtaviin kansainvälisiin yrityksiin.

Sovit joukkoomme hyvin, jos janoat työhösi mielenkiintoisia haasteita ja työskentelet mielelläsi myös kansainvälisissä asiakkuuksissa. Arvostamme aktiivista asennetta, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta.

Tarjoamme laajasti henkilökunnan omistaman yrityksen ja aidosti vapaan, rennon ja avoimen luottamuksen kulttuurin. Huolehdimme yhdessä osaamisesi kehittämisestä ja tarjoamme siihen erinomaiset edellytykset. Työntekijämme ovat tervetulleita kehittämään yrityskulttuuriamme eteenpäin ilman byrokratiaa. Haluamme aina olla ”pikkuisen parempia”!

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja henkilöstölähtöiset. Tarjoamme muun muassa lounasedun, virike-edun, liikuntavuoroja, laajat terveyspalvelut, teknologiakoulutukset ja viimeisen päälle olevat työvälineet. Meillä on myös, toimistosta riippuen, mahdollisuus mitata paremmuus esimerkiksi kuntosalilla, Pleikkarilla tai pöytälätkällä.

Viihtyisät toimistomme sijaitsevat hyvillä paikoilla, ja tarjoamme mahdollisuuden työskennellä Kajaanissa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa tai Espoossa.

Lähetä hakemus sekä CV pikaisesti sivujemme kautta tai sähköpostilla osoitteeseen rekry@devecto.com.

Apply Online

Nimesi

Fields with (*) are compulsory.