URATARINOITA

URA DEVECTOLLA

Onko sinulla muskeleita vaativaan ohjelmistokehitykseen? Jos on, tule mukaan nopeasti kasvavaan devectolaisten tiimiimme. Sovit joukkoomme hyvin, jos janoat työhösi mielenkiintoisia haasteita ja työskentelet mielelläsi myös kansainvälisissä asiakkuuksissa. Arvostamme aktiivista asennetta, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta.

Olemme laajasti henkilökunnan omistama asiantuntijatalo ilman turhaa byrokratiaa. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön Jyväskylän, Tampereen, Espoon tai Kajaanin toimipisteessämme.

HAEMME JATKUVASTI:

  • Testiautomaation kehittäjiä ja testaajia (esim. Python, Robot Framework)
  • Ohjelmistokehittäjiä sulautettuihin järjestelmiin (esim. QT, C++/C,)
  • Ohjelmistokehittäjiä taustajärjestelmiin (esim. Java, C#)
  • Mobiili-kehittäjiä (esim. Android, iOS, hybriditeknologiat)
  • Web-kehittäjiä (esim. React, Angular, JavaScript)

AVOIMET TYÖPAIKAT

Front-end-kehittäjä Tampereelle

Vahvistamme seuraavaksi käyttöliittymäosaamista Tampereen toimipisteellämme. Pääasiallisesti tulisit toimimaan web-käyttöliittymien kehityksessä esimerkiksi liittyen järjestelmien hallintaan, IoT-ratkaisuihin tai erilaisiin työkaluohjelmistoihin. Teknologiapalettia ovat JavaScript, React, Angular ja Vue. Työkalukehityksen puolella mielenkiintoisena nähdään myös WPF ja ElectronJS.

Ohjelmistokehittäjä (Microsoft-teknologiat) Jyväskylä, Kajaani tai Tampere

Haemme nyt Microsoft-teknologioihin vihkiytyneitä kehittäjiä useaan eri hankkeeseen. Sinulla tulisi olla jo kokemusta yritystason ohjelmistoratkaisuista sekä ymmärrystä ja osaamista Microsoftin teknologioista, kuten .NET CORE, Azure, C# tai WPF. Painotuksesi voi olla taustajärjestelmissä tai käyttöliittymissä, koska roolitusta voidaan säätää osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Myyntipäällikkö Pääkaupunkiseutu/Etelä-Suomi

Devecto Oy on nopeasti kasvava ohjelmistokehityksen palveluyritys. Erikoisosaamistamme ovat älykkäiden laitteiden ja koneiden vaativa ohjelmistosuunnittelu sekä niihin liittyvät palvelut ja työkalut. Etsimme nyt myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle/Etelä-Suomeen. Odotamme vähintään muutaman vuoden myyntikokemusta mieluummin teknisen alan palveluliiketoiminnasta, hyvää verkostoitumiskykyä ja ihmistuntemusta sekä pitkäjänteisyyttä löytää paras mahdollinen toimiva ratkaisu asiakkaidemme tarpeisiin.

SW Suunnittelijoita

Haemme lisää muskeleita sulautettujen järjestelmien ohjelmistokehitykseen usealle toimipisteellemme. Tehtävänäsi on kehittää sulautettujen laitteiden ja järjestelmiä ohjelmistoja itsenäisesti tai osana suurempaa tiimiä. Sulautetut ohjelmistoprojektimme liittyvät tyypillisesti pienien kannettavien laitteiden, teollisuuden ohjauslaitteiden ja -järjestelmien sekä liikkuvien koneiden ohjausjärjestelmien kehittämiseen. Ohjelmistokehitysprosessit, kehitysympäristöt, käyttöjärjestelmät ja laiteläheinen ohjelmointi ovat sinulle ennestään tuttuja asioita ja olet hankkinut kannuksia myös käytännön projekteissa.....

Testaajia / Testiautomaation kehittäjiä

Haemme testaajia ja testausautomaation kehittäjiä kasvavaan tarpeeseen usealle toimipisteellemme. Tehtävänäsi on varmistaa teollisuuden digitalisaatioprojektien ja liiketoimintaratkaisujen kokonaislaatua itsenäisesti tai osana suurempaa tiimiä. Hankkeet vaihtelevat teollisuuden tuotekehityshankkeiden automatisoinnista liiketoimintaa tukeviin web-ratkaisujen laadunvarmistukseen. Ohjelmistokehitysprosessit, laadunvarmistusmenetelmät sekä testauksen suunnittelu ovat sinulle jo tuttuja asioita ja olet hankkinut kannuksia jo käytännön projekteissa. Teknologiat koostuvat pääasiassa Robot Framework ja Selenium....

Avoin Hakemus

Onko sinulla muskeleita vaativaan ohjelmistokehitykseen? Jos on, tule mukaan nopeasti kasvavaan devectolaisten tiimiimme. Sovit joukkoomme hyvin, jos janoat työhösi mielenkiintoisia haasteita ja työskentelet mielelläsi myös kansainvälisissä asiakkuuksissa. Arvostamme aktiivista ja yrittäjämäistä asennetta, yhteistyökykyä ja halua oppia uutta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön Jyväskylän, Tampereen, Espoon tai Kajaanin toimipisteessämme.   TÄLLÄ HETKELLÄ ETSIMME MUUN....

AVOIN HAKEMUS