Vision Development Oy:n nimi muuttuu omistusjärjestelyiden myötä. Uusi nimemme on Devecto Oy. Yrityksen y-tunnus 2616184-9 ja kotipaikka Jyväskylä säilyvät kuitenkin samoina.

Päivitämme parhaillaan tietojärjestelmiä, sähköpostiosoitteita ja kotisivuamme. Vanhat sähköpostiosoitteemme toimivat rinnakkain kesään saakka voidaksemme varmistaa toiminnan jatkumisen keskeytyksettä muutoksesta huolimatta. Muilta osin yhteystietomme säilyvät ennallaan.

Yrityksen uusi nimi tuli virallisesti käyttöön 15.1.2018, mutta käytännössä muutos tapahtuu vähitellen. Siirtymäaikana kumpikin nimi voi esiintyä yrityksemme laskuissa ja viesteissä, mutta pyrimme saamaan muutokset valmiiksi helmikuun loppuun mennessä.

Uudet sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@devecto.com ja internetosoitteemme vastaavasti www.devecto.com.

Nimi Devecto muodostuu sanoista Development ja Vector: Development kuvaa toimintaamme tuotekehityspalvelujen ammattilaisena ja Vector määrätietoista otettamme kaikessa tekemisessämme. Innostunut, osaava ja motivoitunut henkilöstömme on meille ykkösasia. Meillä on mukava tehdä töitä. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja osaamisen määrätietoisesta kehittämisestä jatkuvan uudistumisen varmistamiseksi sekä voidaksemme tarjota asiakkaillemme uusinta teknistä osaamista ja parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Palvelemme teitä mielellämme kaikissa mahdollisissa muutosta koskevissa kysymyksissä.

Pasi Salonen, Toimitusjohtaja,  puh. 040 518 1305, pasi.salonen@devecto.com
Marja Kettunen, Hallintopäällikkö,  puh. 050 409 0040, marja.kettunen@devecto.com